Netsommerhusudlejning.dk

                                                                                                                                                

Forsiden            Lejebetingelser            Udlejer            Kontakt                                                   

Gedesby Strand er en hyggelig ferieby, som er beliggende 3 km nord for Gedser på Sydfalster. Kendetegnet ved en fantastisk skøn strand med 20 km. blødt hvidt sand og kåret til Danmarks bedste strand de sidste 3 år. I Gedesby er det oprindelige gadekær, kirken og de gamle gader bevaret. Lige nord for Gedesby ligger Bøtøskoven, som er velegnet til vandreture. Af seværdigheder kan nævnes Gedesby Mølle som er en restaureret hollandsk mølle fra 1911. Det Sorte Museum i Gedser som viser fund fra Falsters kyster i form af fossiler, bjergarter, mineraler, rav og insekter.
I Gedser findes også et lokalgeologisk museum med mange sjældne sten.
Stubmøllen i Stovby som er den eneste af sin art i Danmark. Møllen er fra 1668 og har været nedbrændt og genopført. Møllen er nu gennemrestaureret og åben for besøg. På Sydfalster findes keramikværksteder, glaspusterier, gallerier, kunsthuse og museer. Falster er et godt udgangspunkt for udflugter på Lolland og Falster f.eks. Lalandia, Knuthenborg Safari Park, Ålholm Slot.
 

 Hus nr. 303  Pilevangen  6 personer
Perfekt sommerhus til 2 generationer. Huset ligger på en stor naturgrund med træer og buske, rigeligt med plads til børnenes leg. Desuden er der anneks med 2 enkeltsenge. Huset består af åbent køkken med spiseafdeling og dejlig lys stue. Der er 3 soverum i huset, 1 med dobbelt seng, 1 med køjeseng og 1 med enkelt seng. Badeværelse med brus. Stor flot ny træ terrasse på 40 m2. På grunden ligger gratis brænde til pejsen. Husdyr er ikke tilladt.
 Se mere her........  Gedesby Strand

 

 Hus nr. 304  Havrevej   8 personer
Eksklusivt sommerhus på 232 m2 i absolut særklasse, kendetegnet ved renlighed samt alt udstyr i top. Engelsk inspireret opholdstue, 4 store soveværelser alle med Work in closet, 3 af dem med dør ud til egen terrasse. 2 store badeværelser, det ene med spa. 52 m2 aktivitet/fitnesrum med billard, air hockey, fodbold/bobspil og stereoanlæg. 120 m2 terrasse med havemøbler, grill og solsenge. Cykler og linnedpakker kan lejes. Skriv efter yderligere beskrivelse af dette hus. Ungdomsgrupper og husdyr ikke tilladt
 Se mere her........  Gedesby Strand

 

 Hus nr. 305    personer
   
 Se mere her........  Gedesby Strand