Netsommerhusudlejning.dk

                                                                                                                                                

Forsiden            Lejebetingelser            Udlejer            Kontakt                                                   

Rørvig er Nordvestsjællands populære ferieområde, med havnen som samlingspunkt for lokale og turister. Om sommeren ligger børnene på maven på molerne for at fange krabber. Her er også flere spisesteder og et røgeri. Der sælges desuden friskfanget fisk fra havnen. I byen og omegnen bor der mange kunstnere og der er derfor gallerier, atelier og keramikværksteder, hvor de lokale kunstnere udstiller. Rørvig har en af Danmarks bedste badestrande med fint hvidt sand, små klitter og marehalm. Bag klitterne løber en cykelsti langs hele kysten. Der findes flere golfbaner i Nordvestsjælland. Udflugts mulighederne er mange: Put and Take, ørredfiskesøer, Odsherreds zoo dyrepark, Sommerland Sjælland eller Dragsholm Slot som er Danmarks ældste slot. Rundt om Rørvig ligger der flere naturperler.

 Hus nr. 401  Granvænget  10 personer
Stort sommerhus på en meget stor solrig grund, med kun 400 meter til Rørvigs bedste badestrand. Huset er med sin indretning og størrelse velegnet til 2 eller 3 generationer. Huset er renoveret i 2007 med bl.a. nyt køkken. Der hører også et anneks til, med dobbelt seng og separat rum med 1 enkelt seng, desuden toilet, vask og bad. I huset er der 4 værelser med i alt 7 senge. Åbent køkken, spisestue og stor stue med både pejs og brændeovn. Badeværelse med brus, og bryggers med vaske og tørremaskine  Stor træterrasse. Smuk ugenert naturgrund med flere lækroge. Gratis brænde.
 Spærret  Rørvig

 

 Hus nr. 403  Soldalen  6 personer
Romantisk, traditionelt sommerhus, enkelt og hyggeligt indrettet med et lille køkken, med gaskomfur og opvaskemaskine. Stue med brændeovn og spiseplads til 6. 1 værelse med 1,5 mands seng, 140 cm. samt 1 enkelt seng, 90 cm. og 1 værelse med 1,5 mands seng. Derudover er der et anneks med en dobbelt seng. (kun til sommerbrug) Toilet med brusekabine og vaskemaskine. Haven er ugenert med egen lille fodboldbane til børnene og små frugttræer, bærbuske m.m. Husdyr tilladt.
 Se mere her........  Nykøbing Sjælland