Netsommerhusudlejning.dk

                                                                                                                                                

Forsiden            Lejebetingelser            Udlejer            Kontakt                                                   

Søndervig, aktiv badeby ved Vesterhavet, med bred flot sandstrand, klart badevand og bagved liggende klitter. Her er også mulighed for at nyde Ringkøbing fjords naturområder, eller en tur på vandet. Fjorden er et af de bedste steder for kitesurfing i Nordeuropa. Gode fiskemuligheder samt et enestående område, med tusindvis af trækfugle. Ringkøbing, købstad fra 1400 tallet med brostensbelagte gader, spisesteder og butikker samt Hvide Sande, fiskerby er også et besøg hver. Adventure Park, legeplads for alle aldre med både indendørs og udendørsaktiviteter. WOW-Park er også en legepark for hele familien med gangbroer og net i træerne og mørke tunneller under jorden. Bork Vikinghavn, med mulighed for selv prøve vikingelivet. Sandskulpturfestival, fra maj til oktober, kan man se de imponerende kunstværker.

 Hus nr. 4001  Holmsborgvej  6(7) personer
Flot stort hus på stor klitgrund, bare 500 m. fra Vesterhavet. Åbent køkken med spiseplads og stue med brændeovn. 3 soveværelser samt hems. Huset har både spa og sauna. Stor overdækket terrasse. Frit Internet. Husdyr ikke tilladt. Der lejes ikke ud til ungdoms grupper.
 Se mere her........  Søndervig

 

Netsommerhusudlejning.dk                ulla@netsommerhusudlejning.dk                +45 4673 0255 /Mobil + 45 4135 2567