Netsommerhusudlejning.dk

                                                                                                                                                

Forsiden            Lejebetingelser            Udlejer            Kontakt

St. Cyprien Plage i Sydfrankrig er en ferieby ca. 20 km fra Perpignan, ca. 30 km fra den spanske grænse og ved foden af Pyrenæerne. Perpignan er hovedbyen i området med godt 100.000 indbyggere. Byen er en gammel by, der er hovedstad i regionen, og en af storbyerne i Catalonien. Større indkøbscentre findes indenfor en køreafstand på 10 minutter.
I området er der mange sommerrestauranter, og i Perpignan er der flere gode restauranter. Udflugtsmuligheder: Perpignan (ca. 15 km.) områdets hovedstad med tydelig katalansk præg. Spanien, f.eks Salvador Dali museet i Figueres (ca. 60 km.) og Barcelona (ca. 200 km.). Lilleputstaten Andorra (ca. 180 km.) en smuk dagstur med masser af bjergkørsel. Fæstningsbyen la Cité fra det 12. årh. i Carcassonne (ca. 135 km.). Middelhavskysten. Côte Vermeille fra Collioure i Frankrig til Portbou i Spanien. De mange kendte skisportssteder i Pyrenæerne ligger kun 100 km. fra byen.
Dette er kun et udpluk af de mange seværdigheder i området.

 Hus nr.201  Impasse Donizetti  6 personer
Ferielejligheden ligger på 1. sal og fra altanen er der flot udsigt udover Middelhavet.  Lejligheden indeholder køkken/alrum med spiseplads til 6 personer og sofahjørne med tv, radio og dvd. I lejligheden er der 2 soveværelser, et med dobbelt seng og et med køjeseng. Der er badeværelse med brus og toiletrum.
Ferielejligheden ligger i feriekomplekset Residense Les Goelettes, som har egen pool og parkeringsplads. I sommerperioden er der mange indkøbsmuligheder i gå - afstand fra lejligheden. 1 kilometer fra lejligheden er der et stort aqualand.
 Se mere her........  St. Cyprien Plage