Netsommerhusudlejning.dk

                                                                                                                                              

Forsiden            Lejebetingelser            Udlejer            Kontakt                                                   

Marielyst er en populær ferieby på Falsters sydspids. Kendetegnet ved en fantastisk skøn strand med 20 km. blødt hvidt sand og flere gange kåret til Danmarks bedste strand. Marielyst by byder på caféer, restauranter, diskoteker og butikker. I området omkring Marielyst by findes der masser af aktiviteter, Gokartcenter, Paintball, Pay & Play Golf, minigolf, bowling center, fiskesø og Golf & Fun Park med fodboldgolf, baseball cage og segway bane. Der er desuden Bøtø strand med egen indhegnet hundeskov, samt det store fuglereservat med 2 fugletårne hvorfra man kan se trækfugle. Falster er et godt udgangspunkt for udflugter på Lolland og Falster f.eks. Lalandia, Knuthenborg Safari Park, Ålholm Slot.

 Hus nr. 1  Trifoliumvej  8 personer

Luksus sommerhus bygget i 2008 beliggende i Bøtø, Marielyst direkte ud til naturområde, og tæt på strand og skov. Huset er på 145 m2, inkl. 20 m2 hems. Dertil et anneks på 16 m2. . Huset er indrettet med 2 værelser, stue med åbent køkken. Spiseplads og fjernsynsafdeling med bordfodbold samt en sovesofa. Annekset har dobbelt seng, brusekabine, håndvask og wc. På den solrige grund er anlagt fodboldbane med mål, gynge, sandkasse samt stor havetrampolin. Der lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 Se mere her ........  Marielyst

 

 Hus nr. 2  Trifoliumvej  8 personer
Nybygget sommerhus på 90 m2. Indeholder åbent køkken, stue, 2 værelser med dobbelt seng og 1 køjerum. Hems på 18 m2 med 2 madrasser, Playstation 2, radio og Dvd. Flot stort badeværelse med spabad. Desuden er der et anneks på 13 m2 med dobbelt seng, Dvd, bad og toilet. Dejlig ugenert grund med beachvolley bane og gyngestativ. Huset ligger 900 meter fra stranden. Der lejes ikke ud til ungdomsgrupper.
 Se mere her ........  Marielyst

 

 Hus nr. 3  Marielyst strandpark  8 personer
Sommerhus bygget i 2017 i gå afstand til butikker, restauranter, cafeer og bowlingcenter. Der er desuden en stor fælles legeplads i området. Huset har åbent køkken til spiseplads og stue med brændeovn, stort vinduesparti med skydedøre ud til stor overdækket terrasse. 2 værelser med dobb. seng samt 1 værelse med 2 enkelt senge. Stort billard/bordtennis rum med sovesofa og tv.  Badeværelse med bruseniche og toilet, samt 1 gæstetoilet. Frit Internet. Der lejes ikke ud til ungdomsgrupper.
 Se mere her ........  Marielyst

 

 Hus nr. 4  Mimosevej  6  personer
Kun 300 meter fra vandet ligger dette ældre sommerhus til 6 personer. Huset består af åbent køkken med spiseafdeling, stue, 2 værelser med dobbelt seng og 1 værelse med 2 enkelt senge. Desuden er der toilet med brus. Der er delvis overdækket terrasse samt carport. Huset ligger på en stor velplantet naturgrund. Husdyr er tilladt. Huset er til familien som gerne vil bo tæt på vandet til en billig husleje.
 Se mere her .........  Marielyst

 

 Hus nr. 5  Rødegvej  6 personer
Huset består af åbent køkken med spiseafdeling, stue, 2 værelser med dobbelt seng og 1 værelse med 2 enkelt senge. Toilet med brus samt vaskemaskine. Lille sauna.  Der er delvis overdækket terrasse. Huset ligger i en meget tilvokset have. Hus og inventar er af ældre dato, derfor udlejes det billigt. Husdyr er ikke tilladt.
 Se mere her......  Marielyst

 

 Hus nr. 6  Blommestien  14 personer
Luksus sommerhus m/ pool, spa, sauna og aktivitetsrum. Huset har 3 værelser med dobbelt senge, 2 med 2 x enkelt senge samt hems med 4 madrasser. Lyst stort køkken/alrum med brændeovn, samt 2 badeværelser. Overdækket terrasse og stor have med god plads til boldspil. I det store aktivitetsrum er der billard, airhockey, bordtennis og dart. Frit Internet. Husdyr tilladt. Der lejes ikke ud til ungdomsgrupper.
 Se mere her......  Marielyst

 

 Hus nr. 8  Pedersdalvænget  4 personer
Hyggeligt sommerhus beliggende i det fredelige Bøtø tæt på skov og strand. Huset ligger på en stor grund med gl. beplantning. Sommerhuset indeholder delvist nyt køkken med opvaskemaskine, spiseafdeling i tilknytning til  køkkenet, stue med udgang til 10 m2 sydvendt terrasse, 1 værelse med 2 senge, og 2 med 1 seng . Toilet med brus og vaskemaskine. TV, parabol og frit Internet. Husdyr ikke tilladt. Der lejes ikke ud til ungdomsgrupper             
 Se mere her........  Marielyst

 

 Hus nr. 9  Zeniavej  6 personer
150 m. fra stranden, ligger dette dejlige sommerhus, i en ligeledes flot og velholdt have. Huset har åbent køkken til spiseplads, og stue med brændeovn. Der er 1 soveværelse med dobbelt seng, samt 2 værelser med køjesenge (85x200) Badeværelse med brus og vaskemaskine. Flere store terrasser, heraf en overdækket, så man rigtigt kan nyde sommer aftenerne ude. Til huset hører der trækvogn, så man nemt kan tage madkurven og børnene med en tur til stranden. Husdyr ikke tilladt. Der lejes ikke ud til ungdomsgrupper.
 Se mere her........  Marielyst

 

 Hus nr. 10  Nørrevang   4(5) personer
Centralt i Marielyst ligger dette godt beliggende 1 1/2- plans rækkehus. Huset ligger stille trukket væk fra hovedgaden og vender mod sydvest, med fuld eftermiddags- og aftensol. Huset består af åbent køkken, stue med sovesofa samt udgang til sydvestvendt solrig terrasse. Soveværelse med dobbelt seng. Entre samt toilet og bad. På 1.sal er der 2 senge. Rækkehuset ligger i Marielyst centrum med kort afstand til butikker og restauranter, kun 600 meter til Marielyst Strand. Frit internet. Husdyr er tilladt. Der lejes ikke ud til ungdomsgrupper.
 Se mere her........  Marielyst

 

 Hus nr. 11  Soldugvej  8 personer
Ældre stort lyst sommerhus beliggende på lukket hjørnegrund tæt på stranden. Huset har både Spa og Sauna. Der er åbent køkken i forbindelse med stue, 4 soveværelser og 2 badeværelser. Huset er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, vaskemaskine stereoanlæg og brændeovn. Til børnene er der sandkasse og gynge. Et rigtigt flot hus velegnet til 2 familier el. flere generationer som ønsker en ferie i rolige omgivelser tæt på Danmarks bedste badestrand. Frit Internet. Husdyr er ikke tilladt. Der lejes ikke ud til ungdomsgrupper.
 Se mere her........  Marielyst

 

 Hus nr. 12  Pæonvej  12 personer
Luksus sommerhus m/ pool, spa og sauna. Flot køkken og hyggelig stue med brændeovn. 3 værelser med dobbelt senge, 1 værelse med 2 enkelt senge og 1 værelse med 2 køjesenge (4 sovepladser) 2 badeværelser. Poolrummet opvarmes med solvarme og her er både pool, børnepool, spa, sauna og brus. Overdækket bålplads med grill og Mexicansk ovn. Børnevenligt på lukket vej med kun 400 m. til stranden. Frit Internet. Husdyr tilladt. Der lejes ikke ud til ungdomsgrupper.
 Se mere her........  Marielyst

 

 Hus nr. 13  Tagetesvej   personer 5(6)
Ældre sommerhus på stor dejlig grund, bare 250 m. fra stranden. Huset har åbent køkken til stue med brændeovn og sovesofa. Badeværelse med brus. 1 soveværelse med 2 senge, 1 med 1 seng og 1 køjeseng. Husdyr tilladt
 Spærret  Marielyst

 

 Hus nr. 14  Nørrevang  4(5) personer
Centralt i Marielyst ligger denne godt beliggende 1 1/2- plans ferielejlighed. Lejligheden som er et ende rækkehus, ligger trukket væk fra hovedgaden. Lejligheden består af åbent køkken, stue med sovesofa samt udgang til terrassen. Soveværelse med dobbelt seng. Entre samt toilet og bad. 1. sal med 2 senge. Sydvest vendt solrig terrasse. Lejligheden ligger i Marielyst centrum med kort afstand til butikker og restauranter, kun 600 meter til Marielyst strand. Opvarmes med varmepumpe. Frit Internet. Husdyr er tilladt. Der lejes ikke ud til ungdomsgrupper.
 Se mere her........  Marielyst

 

 Hus nr. 16     personer
 Se mere her........  Marielyst

 

 Hus nr. 17     personer
   Marielyst

 

Netsommerhusudlejning.dk                ulla@netsommerhusudlejning.dk                +45 4673 0255 /Mobil + 45 4135 2567